Het nieuwe jaar begint goed! Zangstudio Zeist start met het project Musical Story, een muzikaal verhaal over Gijs die moet verhuizen omdat zijn ouders dat besloten hebben. Nou ja, besloten. Ze hebben een nieuwe baan gekregen, ver weg van hun huidige woonplaats. Er is dus sprake van enige overmacht. Wat niet wil zeggen dat Gijs het daarom ineens wel leuk vindt.

Musical Story: Is het een musical of is het een verhaal? Het is het allebei net niet. Het is een verhaal dat verteld en uitgebeeld wordt door kinderen (en soms is er ineens een dialoog op het podium!) Zingend en spelend wordt het publiek meegenomen in de belevenissen van Gijs.

Geschiedenis: Al een tijdje liep ik rond met het idee een muziekverhaal te schrijven naar aanleiding van een aantal superleuke liedjes in “Het grote prentenboekenliedjesboek”.

En al schrijvend kwamen er nog meer liedjes bij, liedjes die zo goed bij het verhaal aansluiten dat ik wel gek zou zijn als ik ze niet in het verhaal zou opnemen. Het schrijven van het verhaal is een hele uitdaging, zeker omdat het aantal jeugdleerlingen dit jaar minimaal is. Daarom: kom meedoen en verras jouw gezin op 9 juni met een spetterende vertolking!

Het project wordt vormgegeven door kinderen van 7 – 15 jaar. We zijn op zoek naar vertolkers! Houd je van zingen of wil je wel eens weten of zingen iets voor je is? Ben je in je element als je samen met anderen een verhaal kunt vormgeven en uitbeelden? Dan is dit project iets voor jou! Meld je aan via de contactbutton.

Luister vast naar de lievelingstrui (want die moet zeker mee…..)

 

Ik zie je!!

Ineke

Kosten: 240 Euro voor het hele project. Wekelijks een uur les in kleine groepjes op maandag- dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Naarmate de datum nadert een aantal extra lesmomenten.

Uitvoering: zaterdag 9 juni 2018; Torenlaantheater Zeist. Tijdstip volgt.